Tokig helg!

Jaa det har som sagt varit en heltokig helg med mycke roligheter! Fredags var det examensmiddag med klassen, lördags examensfest här hemma och igår var det bio, SATC 2 med Kajsa. Hur bra som helst var den! Förstår inte alls varför alla har kritiserat den så som de gjort. Jag ger den iaf högsta betyg! :) Sen åkte jag med Kajsa hem där våra kärlekar satt och glodde på film. Jag fick prova en massa jeansshorts som hon inte kunde ha längre, så fick tillslut 3 par shorts och ett par jeans för 500:- ! Inte illa tycker jag! Så imorgon ska vi åka till emmaus för att hitta mer vintage snygga grejer! Nice!

Här kommer en snabb revy av min helg.









Idag har jag dock skrivit en tenta som jag haft eftersläpandes, gick ganska bra tror jag. Vågar aldrig hoppas på så mycket. Sen har jag mest legat på soffan och gottat mig åt att skolan är KLAR! :) Ikväll blir det köttfärssoppa, och sen upp till nyinflyttade magnus för att hjälpa han lite att komma iordning.

Kram!

fullt schema!

ja idag har jag många saker på schemat..
Jobbar 07-14, direkt efter det ska jag fika med min bror eric, han som varit så snäll och gjort min nya header! sen hem, duscha, sen in till stan igen för att shoppa med syster Madde och sen till MagnusMagnus för en god middag med det andra jobbet.. Så hinner nog tyvär inte uppdatera så mycket idag, men återkommer antagligen imorgon!

Kram


Mmm, mys på stan med super god hallonpaj, ...

img_0159 (MMS)

Mmm, mys på stan med super god hallonpaj, chailatte med espresso och apelsin mer. Springer runt lite på stan och shoppar åt mig och mitt hjärta:). Hörs mer senare!


Parfymfavoriter

Jaa, dofter och parfymer är ju ofta något som man vill förnya sig med ibland, en ny doft kan ändra mycket. Jag har tre favorit parfymer i mitt badrumsskåp som jag brukar varva med beroende på vad man ska göra just den dagen. Dessa är:


Replay Woman Edt 60 ml SEK 395, Replay - NELLY.COM

Replay, for her. 


Dolce&Gabbana, 3 L'Impératrice.


Britney Spears, Midnight Fantasy.



E.L.F cosmetics!

Jaa, Min käre vän målade igår morses mina naglar rosa och fina med ett nytt nagellack som hon fått av märket E.L.F (eyeslipsface) och det blev så fint! grymt söt färg som känns somrig och härlig! Det har inte skavts bort, flikat sig eller nånting alls och då har jag ändå diskat flera gånger och grejat en massa! har super bra hållbarhet om man jämför med alla de Depend nagellack som ligger i badrumsskåpet som håller sig fint i några timmar i min vardag. Ett prisvärt tips till er nagelfantaster!


Finns att köpa på bland annat www.eyeslipsface.se



Här ser ni hur det ser ut in real life.


KLAR!

Ja, idag blev vi klara med skolan. Vi fick reda på under presentationen för examensarbete att alla blivit minst godkända, vilket kändes väldigt skönt!

Efter skolan åkte jag och Alma till stan och shoppade kläder till våra män :) Var roligt att bara titta på killkläder lite, och skoj att köpa kläder till mitt hjärta! :)

Fick dessutom reda på att jag och gänget på espressohouse ska på finfin restaurang på torsdag, MagnusMagnus heter den, ska bli mycket trevligt! Detta fick vi som ett pris då vi vann en försäljningstävling i västra regionen. Så blir party tors-lörd denna vecka, trevligt ! :)

Jaja, nu ska jag ta mig något snabbt att äta, Kram!


EspressoHouse!

Ja, jag jobbar ju även på EspressoHouse på Frölunda Torg som Barista. Det bästa inom dryckesväg, som jag blivit helt addicted to är stor Chailatte med extra expressoshot ! Det måste ni alla kaffedrickare där ute prova, så gott!!






mmm, nu luktar det nybryggt kaffe ifrån köket, dags att fylla på koffeinet tror jag ;D


Dagen före DAGEN!

Ja idag är dagen före examen, NAJS! imorgon har vi uppsatspresentationer mellan 08-17, sen är vi fria ;) Så himla skönt att vara 20 år och redan ha en högskoleutbildning, jobb, lägenhet och den bästa pojkvännen i världen! hihi!

Idag träffades jag, Alma o Erika i skolan för att prata ihop oss lite inför imorgon, blev mest en massa tjöt om annat skoj ;) Vi bestämde även oss för att käka lunch på McDonalds imon för att fira att lönen kommit ;) kanske inte den mest glamourösa maten, men sjukt gott att slafsa i sig när man bara har runt 30 min lunch!

Åhh vad vårt hem har blivit bra efter de två ikea tripperna!! Sammanlagt inhandlat runt 60 artiklar såsom stoor matta, tv-bänk, soffbord, lampor, bonsai träd, växter, glas, vinglas, champagneglas, bäddsätt, gardinstång, vaser, tavlor och en massa annat. Är supernöjd!! Tänker inte lägga upp några bilder på detta förrens efter helgen, för då kommer vännerna att få se det första gången och måste ju lämna något åt fantasin ;) hehe.

Ni som känner mig vet säkert att, JA jag snusar. Men jag och mitt hjärta har bestämt oss för att vid väl valt tillfälle sluta med denna fula ovana tillsammans, och när vi varit snus-fria i över ett halvår så ska vi gå och göra en tandblekning! det är en bra motivations-morot då det inte hade varit fel att ha ett vitt glänsande leende!

Jaja Helgen har iallafall varit SJUKT bra!! Det är sådana här helger som gör att man väljer att vänta med att ta på sig alltför mycket ansvar och bara kunna leva och njuta av vad livet erbjuder! i Lördags började vi dagen med en liten tripp till Ikea, kom hem runt 3. Då planterade vi om lite blommor och satte upp tavlor och hade väldigt skoj ihop jag o mitt hjärta. Senare på kvällen runt 20 tiden så mötte vi upp några kompisar på krogen Viktoria i Vasa. Där avnjöt vi narsin tallrik med oxfilé med bearnese sås och rödvin. MUMS! Sen drog vi vidare till ännu fler kompisar som satt och mös på Heden. Där var vi en stund och tjöta och drack lite baginbox. Sen gick vi till en krog som heter Picasso! Mitt nya favvoställe! där tog vi några drinkar och lite mat. Jag och hjärtat delade på en Tapas tallrik med friterade bläckfiskringar med aioli, tzatziki med oliver och chevré ost med fikonmarmelad. MUMS!!! så himla gott! och som solklar efterrätt blev det en hallon och jordgubbs daquiri! drack några öl och satt väl där till 01. Sen åkte vi hem mätta, glada och nöjda. I söndags tod vi oss en låång promenad i det fina härlanda och örgryte i solen! älskar denna ljuva sol vi fått!! Sen tog vi oss en fika på olskroken, innan vi vandrade hemåt för att duscha. Sen åkte vi hem till några vänner som bjöd på hemlagade piroger! också MUMS! sen tittade vå på en halvseg film.

så min helg har helt enkelt varit exemplarisk! det kommer jag leva på länge. Nu i helgen blir det en massa party då man tagit examen, och sen på söndag går jag o Kajsa på SATC 2 !! kommer också bli perfekt!! hehe

Mer tjöt senare, KRAM!




Vår planerade Ikea-tripp blev utförd red...

Vår planerade Ikea-tripp blev utförd redan igår kväll, så roligt!! Vi handlade jääätte mycke saker! Skoj skoj. Mitt hjärta hade lånat en liiiten mini cooper, som vi skrattade åt hela vägen hem då vi såg ut som mr. Bean då den var FULL till bredden;) haha jag såg inte ens ut och var tvungen att hålla en massa saker hela vägen hem för att hjärtat skulle kunna växla ens;) hehe. Men vi kom till sist hem, fick skruvat ihop det mesta och nu återstår en jäkla massa småpill. Bilder på "nya" vardagsrummet och lite annat kommer senare när allt är klart:) min lillebror eric kom lägligt igår kväll och kunde hjälpa oss lite också, han hade varit på besök hos Madde, och blivit strandsatt i Gbg;) vi blev klara med det viktigaste runt 01:30 i natt! Stackars mitt hjärta som skulle upp halv sju i morse :/ men som en tröst ska han få en myskväll med mat och vila ikväll. Ja, nu ska jag dricka lite mer kaffe, och fortsätta greja lite i röran här hemma. Kram!


Vem är du?

Ja, det är min fråga! Jag har runt 10-25 läsare per dag, och har inte en aning om vilka det är?! hehe. Hade varit jätteskoj om ni skrev en liten kommentar om vem ni är, eller skriva en kommentar någon gång om ni tycker att något jag skriver är roligt, tråkigt, intressant eller hopplöst ointressant. Vad vill ni att jag skriver om? Ska jag fortsätta skriva om mitt upp och ner vändna liv, eller kanske om något annat?

Hoppas på gensvar! :)
Kram!




OM INTE NI GÖR SOM JAG BER ER; BLIR JAG GALEN! :P


Examen!

Jaa sista riktiga dagen i skolan är nu på tisdag, ska bli sååå skönt!! Känns helt underbart att man redan vid 20 års ålder har klarat gymnasieutbildning, jobb, lägenhet, välrdens bästa pojkvän och en massa annat! Nu är det bara att se fram emot vad livet har att erbjuda :)

Vaknade väldigt otrevligt imorse, med att det kändes som att mitt huvud skulle trilla av mina axlar... Har så himla ont i nacken idag och har ingen aning var det kommer ifrån, gjorde inget konstigt igår och har inte tränat eller något sånt heller.. bara värker ner mot ryggraden och upp i hjärnan :/ får hoppas att en dags vila hjälper. Dock så tvättar jag just nu 4 tvättar, är inne på omgång 2 i vår lilla diskmaskin, vattnat blommorna och ska snart äta lunch för att senare göra middag. hehe, men hinner ju i alla fall vila där emellan ;)

Idag blir det hemgjorda köttbullar, spaghetti och hemgjord grädd/brunsås! :D MUMS!
Sitter dessutom och planerar vad man ska bjuda på när vännerna kommer och partajar med mig när jag tatt examen, ska bli någon slags tårta iaf.. Hittat några urfina tårtor på internet, blir nog nåt enklare men kul att titta :) Här får ni några mumsiga bilder att dräggla till !

Först dessa två söta tårtor:


Och tro det eller ej, dessa två är också tårtor! haha gud va folk är påhittiga!



Chenlväsketårta ;D



Och ja, varför inte en Wii konsol som tårta?? :D HAHA!!

Kram!



Och hon har blommor i sitt hår...

hehe, jaa det är ju sommar!! :)
Idag är första gången jag kan avläsa 20+ grader på termometern i skuggan! :) Synd bara att jag är fast inomhus och pluggar.. Har däremot tittat runt på lite blommigt att ha på sig till min och min kära vän Maddes examensfest, då vi bestämde oss för att ha något blommigt på oss :)


Lindex 249:-


Lindex 299:-


H&M 199:-


Accessorize.com, 6£, 6£ och 7£


chique.se, 149:-, 149:-, 49:-



Såå nu får det vara nog med ögonshopping för idag, blir helt snurrig. Tror jag kommer att drömma om blommor inatt. :) Kram!



Dagens Favorit

Ljuva tapeter från colorama.





Jaa, tänk om mitt hem såg ut som på dessa kort... hehe, någon dag kanske ;)

Kram!


Plugg, plugg plugg! Jaa det är vad jag g...

Plugg, plugg plugg! Jaa det är vad jag gjort heeela dagen och vad jag ska fortsätta med under kvällen och morgondagen. Men snart kommer mitt hjärta hem och pussar på mig iaf! :) Sitter och funderar över en massa inredning. Ska inom kort spendera en massa pengar på Ikea, då ska det bland annat bli en ny tv-bänk, soffbord, vardagsrums matta, tavlor, nya växter, sängkläder och lite annat smått och gott.. Så jag sitter och försöker föreställa mig hur det ska bli när allt står på sin plats. Kommer bli kanonsnyggt!! Hoppas jag ;) man vet ju faktist aldrig förrens allt står på plats. Jaja, nu började top model igen så ska fortsätta glo på det under min lilla "rast" från pluggandet :) Kram!


Måndag igen.

Hej!

Det var ett tag sedan nu, och det beror på att hela långhelgen har varit fullspäckad med både trevligheter och otrevligheter. Onsdag-fredag var vi på orust, det var jätte skönt! Bara ta det lugnt och äta god mat. Vi åkte även med svärföräldrarna till norska gränsen för att titta på en liten hundvalp, en Tollare, Så sööt! Och eftersom jag aldrig varit i Norge så passade vi på att åka ca 50m in och ut ut Norge :D hehe.

I fredags så var vi och grillade lite god mat hemma hos Betty. Var mycket trevlig och god mat, men åkte hem ganska tidigt. Sen den natten utbröt magsjukan/magviruset. INTE TREVLIGT! hehe.. Så hela lördagen var jag helt utslagen och sov mest hela dagen. Igå började jag bli bättre så bestämde mig för att se på bio på kvällen, den nya Robin Hood. Det var en jättebra film, men kände väl att jag borde ha varit hemma egentligen då jag blev vääldigt trött..

Och idag är det måndag! :) Idag och imorgon är det tentaplugg som gäller. För på Onsdag har jag tenta i Butikens Administration. Efter det har jag en tenta i Juridik i butik den 30:e, men är egentligen klar med skolan nu den 25:e då jag har redovisning av examensarbetet. Sååå skööönt! Äntligen är man klar och kan koncentrera sig på jobb och annat.

Jaja, mer tjöt senare.
Kram!

Tisdag!

Jaa, igår blev det inte mycke bloggande, satt i skolan och skrev på examensarbetet mellan kl 10:00-20:00 !! Var sjukt trött när jag kom hem efter att ha engegerat hjärnan så länge.. hehe :P Vi fick färdigt hela uppsatsen i alla fall, bara lite finslip som skall göras och sen ska den skickas in imorgon.

Idag ska jag jobba 11-20:30. Ska bli roligt! Imorgon blir dock en hektiskt dag, i alla fall på förmiddagen/dagen. Jag ska vara på frölunda torg 10:00, göra mystery shopper. Sen skolan 11:00 och göra grupparbete. Sen Partille ca kl 14:00 för mystery shopper. Sen hem igen, packa ihop familj + katt för att bli hämtade av svärföräldrarna för en tripp ut till Orust! Där ska vi stanna tills på fredag, ska bli sååå skönt! Tror det ska bli bra väder där ute också, ska jag passa på att sola lite :)

Jajaja, så som ni säkert förstår kanske jag inte bloggar så mycket fram till fredag, har ju mobilen med mig men får se hur det blir.

Hoppas ni har en bra dag! :)


Ny familjemedlem!

Ja! Det är sant, vi ska få en ny familjemedlem som kommer runt den 12 juni, lilla kattungen Diesel! En jätte söt liten hon-katt som vi valt att döpa Diesel kommer att bli Astors lilla syster och jag längtar såå mycket!


Diesel!

Förövrigt har helgen varit bra. Det har varit trevligt att spendera natten hemma i skogen igen, kul att träffa en liten del av familjen där ute i alla fall! Idag har jag och mitt hjärta mest legat och slappat framför tvn. Kollat ett nytt avsnitt av Stargate Universe och ska snart kolla Iron Man som aldrig blev av sist. Ska dessutom laga lite middag innan: fläskkotlett, pommes, bea-sås, vitlökssmör och grön sparris. Med lite lösgodis och mys i soffan till efterrätt så blir även idag en bra dag!

Imorgon blir det en fullspäckad pluggdag, och så ska jag springa in på systemet och handla åt min far.
Men jag skriver nog någon gång imorgon med :) Kram!


BLOGG  Skönt att det goda chai-te't från ...

img_0143 (MMS)

BLOGG  Skönt att det goda chai-te't från Espressohouse gör mig på bra humör under min långa resa hem till skogen :)


Lördag

Hej!

Gårdagens After Work var jättebra! Träffade många nya trevliga människor och knöt en del kontakter som kan vara viktiga i framtiden.

Mitt hjärta har redan åkt, han och grabbarna ska till danmark över dagen och ha skoj. Så jag ska passa på att åka hem till min pappa och sova över. Då blir han glad tror jag :) Innan ska jag försöka hinna med en kort-visit hos familjen Ohlson/Hessedal. :)

Sen så får vi ju inte glömma det som är Dagens Favorit!!!
Madde som fyller 17 år idag!! Grattis Madde!!! ♥



Så nu ska jag strax iväg, och med tanke på att jag ska hem till pappa ute i urskogen så kanske jag inte uppdaterar något mer idag, får se. Men är ju tillbaka imorgon annars! :)

Kram!

Dagens Favorit

After Work!
Ja, det ska jag och hela bemanningsföretaget Komet gå på idag, är lite pirrig men ska nog bli skoj! ;)
Och då så passar jag på att lägga ut några mode-guldkorn som skulle kunna passa att ha på sig på en After Work, i alla fall enligt mig !


Bikbok 499:-


H&M 249:-


Asos.com 519:-


Jaa, så nu ska jag snart klä på mig för att göra ett par ärenden på stan, så ha en bra dag kanske vi hörs senare!
Kram!

Dagens Favorit

idag får det bli en tvådelad favorit, den första är en sjal som jag panikköpte innan en after work då den jag hade innan inte alls matchade min outfit, så bara rusade in på Lindex och köpte denna och har använt den nästan varje dag sedan dess! Helnöjd!


Lindex 99:-


Den andra favoriten är H&M´s nya bikini och baddräkts-sortiment! Gick in där förut idag och möttes av massa sköna förger och mönster! Här är ett litet urval bland de jag gillade mest:



Jaa, så jag och en kompis från jobbet, Dijana, var och kollade runt på en massa härliga sommarkläder. Därefter tog vi en mysig fika på EspressoHouse NK där vi åt deras underbara cream cheese bagel, Mums!

Jaa, annars så har jag ju som sagt varit på möte idag, det gick bra. Vi fick lära oss ett nytt tidrapporteringssystem, så blir till att komma ihåg det nästa gång man jobbar. Nu är jag i alla fall hemma igen och ska snart sätta igång met examensarbetet. Har lite kvar att skriva innan jag kan skicka in det till läraren för några kommentarer innan vår sista inlämning nästa vecka. Ska dessutom tvätta senare, blir nog bara två maskiner, SKÖNT! förr så orkade jag aldrig gå ner och boka tid o grejja, så då kunde det bli typ 4-5 maskiner!! men nu har jag kommit in i en bra rutin och tvättar minst en gång i veckan, så blir det aldrig några berg med tvätt! Bra va? :)

Kram!




Uppe med tuppen!

Ja, det är inte ofta som jag går upp kl 06:15 längre, men idag behövdes det. Ska på möte på jobbet 08-10, sen göra ett par ärenden på stan, sedan raka vägen hem för att skriva en massa på mitt examensarbete, sen tvätta vår fina lilla tvätthög, och sen kommer lillasyster hit och ska sova över. Ja, det är i korta drag min dag.

Skulle egentligen uppdaterat igår eftermiddag också, men hade sån huvudvärksattack att jag trodde jag skulle dö!
Jag, Alma och Erika skrev igår på examensarbete på biblioteket i Kortedala. Vi träffades kl 10, men fick vänta till kl 11 för att biblioteket öppnade först då. Sen skrev vi och hade det roligt fram till ca 18, då var det dags att dra sig hemmåt och då kom huvudvärken.. Hann precis hem och plocka fram ett glas med dricka innan jag kände hur det gungade i huvudet, skyndade mig in i soffan och där blev jag sittande som i Koma-läge. Alla värktabletter var slut hemma och jag var beredd att lägga mig tidigt, men så kom min älskling hem med ett helt paket värktabletter och räddade min kväll! Tack hjärtat! <3

Nu sitter katten och försöker konkurrera ut datorn ifrån mitt knä, så får väl gosa lite med han innan han lägger sig platt på datorn ;)

Hörs mer senare!

Onsdag

God morgon!
Idag är det onsdag, och jag ska först och främst till skolan och skriva på examensarbetet med tjejerna. Ska ju snart vara klara så är lite bråttom, men jag jobbar ju bäst under press så det ska nog gå bra! :)

Har suttit nu och tittat på Vakna med The Voice, dom är ju så roliga!
Så det får bli dagens favorit!






Slapp

Det har inte blivit så mycket plugg idag.. Har mest städat lite, diskat och slappat.
Gjorde nyss en kycklingsallad, och efter det blir det efterrätt som just nu står i ugnen. Efterrätten är Kladd-Choklad muffins med valnötter! Mums...

Jag tar ju min examen från högskolan om exakt tre veckor, ska bli väldigt skönt.. Nu funderar jag dock över vad man ska ha på sig? Eftersom jag studerar på distans så har vi ingen ceremoni eller så, utan vi i klassen ska träffas och äta middag och gå ut. Men vad ska man ha på sig?? Vill inte lägga en massa pengar, och det får gärna vara något man kan använda senare igen.

Ja, jag får fundera vidare, nu ska jag titta på Biggest Looser, och äta kladdmuffins ;)

Kram!

Dagens Favorit


Kuddar från H&M Home!

Jaa, dagens favorit får bli dessa ursnygga kuddar från H&M Home. Kuddar är ett superbra komplement till din inredning. Om man väljer en basfärg på sin soffa typ som svart, vit, mörkgrå o.s.v så kan man så enkelt förändra hela intrycket med hjälp av en massa olika kuddar. Billigt sätt att förändra vardagsrummet beroende på sässong, högtid eller annan anledning.


Pilligt!!

Jaa som ni säkert märkt under dagen så grejjar jag med designen.. Provar alla möjliga grejer. Börjar nu bli nöjd men en sak ser konstigt ut, varför blir bara första inlägget i rätt bredd, och varför smalnar de andra inläggen ?
hmm... får bli en nöt att knäcka senare..

Om ni har något tips får ni gärna kommentera! :)

Ett försök...

...till en egen header har jag gjort, hade inget annat program än Paint, så är ganska nöjd ändå för att vara ett dåligt program :) Ska nog be min lillebror om att göra en någon gång, han är grym på photoshop! :)

idag är jag ledig! dricker kaffe, ska strax städa en massa sen runt 12 kommer Malin och hälsar på! :)
ska bli trevligt. Senare ska jag plugga och titta på inspelade föreläsningar.

Kom på igår att jag nog vill ha en Fil.Kand. i företagsekonomi, så ska söka in till år 3 - Marknadsföring på högskolan i skövde. Ett erbjudande som vi i butikschefsprogrammet har fått. Så om jag läser ett år till med Internationell Marknadsföring C, Juridisk Översiktskurs, Examensarbete C, Kontraktsrätt, Associationsrätt och tjänstemarknadsföriing så får jag en filosofie kandidatexamen i företagsekonomi. Då kan jag efter det om jag vill söka ännu lite fler kurser på Göteborgs Universitet för att få en Magister i företagsekonomi! det e lite coolt. Men tar ett år i taget, vill inte bli en sån som pluggar tills man är 35 och lever på bajs-csn under tiden. Nej, jag vill väldigt gärna hitta ett heltidsjobb förståss, men skönt att i alla fall ha en backup om man inte får jobb!

Jag har en tanke med att presentera typ "Dagens Favorit" här i bloggen, det kommer att vara olika grejjer allt från klädesplagg, skor, inredning, möbler eller kanske till och med citat. Ska bara se om jag hittar den första så jag kommer igång. :P hehe. Fortsätter med designen av bloggen, finns mycket jag vill göra men det tar så lång tid när man inte riktigt vet hur man ska göra! :P hehe.

Kram!

Måndag

Ja då är det måndag igen. Helgen har varit superbra! Blev aldrig bio igår, var hemma hos några vänner och kollade på film efter jobbet istället, fick bli Terminator 2 på Bluray :)

Idag ska jag vara i skolan hela dagen, vi ska göra lite grupparbete och sen kommer en av våra lärare från skövde ner till oss och ska hålla i någon slags övning, var tydligen obligatoriskt så bäst att gå dit, dock har jag ingen aning om vad det är för övning så kan bli lite svårt att förbereda sig. Men hoppas det går bra ändå!

Kände mig sååå trött när jag vaknade idag, ska bli skönt med sovmorgon imon! Får försöka njuta lite utav de sovmorgonar jag har kvar nu, för sen blir det förhoppningsvis heltidsjobb! Men det ska också bli skönt, skönt med rutiner i vardagen och slippa oron för ekonomin lite..

Igår fick jag en såndär självklar idé, jag ska köpa ny tv-bänk, tavla och lite annat till vårt hem! NU vet jag hur jag vill ha det! har länge gått och stört mig på att man ser alla sladdar bakom tvn och annat, så kom jag på det igår att ja, men då får jag väl köpa ny tv-bänk?! inte svårare än så. Plus att vi ska försöka byta plats på tv och soffa, göra det omvänt så att säga. Då slipper man se tvn direkt när man kommer in i rummet, och istället ser soffan som blir prydd med snygga kuddar o filtar. Mycket trevligare!

Jaja, nu ska jag dricka klart mitt kaffe och klä på mig så jag kan dra mig till skolan snart.
Ha en bra dag!


Majmys

Ikväll efter jobbet har K och jag bara myst! Blev inget knasigt upptåg eller annat lurigt utan helt enkelt en skön och välbehövd lördagsmyskväll.
Hittills har vi ötit Tacos, ätit godis, tittat på avsnitt 15 på Stargate Atlantis och tittat på Mamma Mia filmen. Senare ska vi titta på Iron Man, så att man med gott samvete kan gå och se Iron Man 2 på bio, imorgon kanske?

Har varit en superskön dag på jobbet idag. Har helt enkelt haft en såndär positiv dag med sköna känslor, kan det vara våren kanske? förmodligen!



Lätt en av de bästa filmerna som någonsin gjorts!


1 maj

Idag är det 1:a maj. Helt otroligt, känns som igår det var julafton.. :P
Idag ska jag i alla fall jobba, känns bra!
Ikväll vet jag inte vad som händer, får se om folket bestämt något ikväll..

inte mycket mer att säga just nu, ha en trevlig dag! :)

RSS 2.0